Bryst massasje etter operasjon

Brystforstørrelse er et alternativ for å gjøre kroppen penere på en enkel måte, og er veldig populært. Nå kan legen lage forskjellige størrelser og materialet som benyttes kan være både silikon, salt og eget fett. Det er også forskjellige størrelser på snittene som man trenger. Det kan være et lite snitt på brystet, under armhulen som er veldig populært eller under brystet som gjør det lett å sette inn silikonimplantatet. Likevel er operasjon mest viktig. Brystmassasje etter operasjon er også viktig.

Fordeler med massasje av brystene

1. Massasjer for å tilpasse form Å massasje etter operasjon kan tilpasse form på brystet og blir penere. I tillegg kan det endre brystformen som er rart og unormal på grunn av løfte BH.

2. Massasjer for å hindre membranen Etter brystforstørrelse, bør man massasje på brystet for å hindre membranen. Å massasje kan slette membranen kroppen lager for å pakke rare ting eller silikon. Brystet vil bli vakere og mykere fortere.

Hvorfor trenger man massasje av brystene?

Man må massere brystene etter operasjonen fordi kroppen vil danne en membran rundt silikonimplantatet. Det blir stadig mer slik at brystet blir hardere og klumpet. Det ser ikke naturlig og pent ut. Hvis det blir for mye, kan man få smerter eller betennelse.

Del denne siden