Thai massasje med varm stein

Massasje med varme steiner Informasjon om hvordan man kan bruke fargestein og juvel for å behandle kroppen og den mentale helsen har vært brukt i flere tusen år. Kinesiske kilder beskriver bruken av varme steiner for å behandle innvendige organer for over 2000 år siden.

Det er også funnet bevis på at grekerne, egypterne og indianerne også brukte fargestein og juvel til behandling. Papyrus fra Egypt som er fra nesten 1500 år f.k. bekrefter dette. Det beskrev hvordan man kunne behandle sykdommer med steinene fra en enkel måte til kompliserte måter.

I nyere tid har kunnskap om massasje med steiner igjen blitt populært, og ble startet for ca. 20 år siden av Mary Nelson (LaStone therapy). Hun tilpasser steinenergi og massasje på en effektiv og perfekt måte. Det er en massasjevitenskap om å gi balanse til kroppen. Det føles som man får mer energi både i kroppen og sinnet.

Steinene som vi bruker

Det er naturlige grønne steiner som er sertifisert av CE og RoHS.

Fordeler med varme steiner

1. Hjelper til med å behandle stress både i kroppen og sinnet.

2. Hjelper til med å stimulere muskel- og lymfesirkulasjonen bedre.

3. Hjelper til med å gjenopprette muskler.

4. Hjelper til med å stimulere celleaktivitet og redusere cellulitter. Steinene som vi bruker Det er naturlige grønne steiner som er sertifisert av CE og RoHS.

Del denne siden